Masina de produs sapun Duplex DVE 300 KR – 21.900 Euro Export

Model / Tip: Duplex DVE 300 KR – capacitate de productie: 500 kg/ora

Linie de amestecat si presat sapun sau alte produse in doua cicluri tehnologice !!! In prima faza se amesteca si se preseaza masa de amestec mentinandu-se la o temperatura constanta fara sa intre in contact cu umezeala (in vid) sau aer (impiedica formarea bulelor de aer in masa de amestec), deci se produce asa zisa masa primara, iar in faza a doua, tot prin acelasi proces tehnologic se produce pasta sub forma de o bara care trebuie doar sa intre in formator sau matrita!!! Tot procesul tehnologic trece prin 2 snecuri foarte robuste, acestea fiind construite din SILUMIN, un material foarte rezistent la presiuni mari!!! Racirea se face simultana in interiorul acestei prese cu apa. Supravegherea procesului tehnologic se controleaza prin panourile de comanda.

In anul 2012 au fost schimbate absolut toate componentele care sant supuse procesului mecanic de frecare, au fost reinoite si parti electrice si electronice si momentan se afla inca in productie!!!

Pentru achizitionare, va trebui achitata 50% din suma contractuata la inceput dupa verificare si testare, iar cealalta parte de 50% se va achita inainte de transport!!!

FOARTE IMPORTANT:

Inainte de a fi ridicata si transportata, presa va fi demontata si curatata in totalitate de catre vanzator fiind pusa la dispozitie gata de lucru!!! Pentru alte intrebari referitoare la acest produs va stau oricand la dispozitie.

Persoana contact: Stanica Marcel

– vorbesc romaneste
– caut la comanda si alte utilaje din Germania:
– Utilaje agricole, de constructii, etc
– Camioane, Autospeciale, Autocare
– Linii tehnologice
– Autoturisme clasa Lux, Sport sau Classic (am acces la licitatii publice in toata Germania)
– la cerere va pot ajuta si cu transportul pana la destinatie
– Informatii suplimentare: 0049 151 633 135 25